top of page

BEWEGINGSRUIMTE
tot bij je thuis
live online & online

Scroll Down

Soms heb je goede voornemens om thuis even tijd te nemen om te bewegen, maar het komt er dan toch niet van. Deze momenten zijn er als zetje in de week om even in beweging te komen van thuis uit, maar niet alleen. 

VOOR WIE ? Voor iedereen. 

live online bewegingsruimte

TAKE A BREAK

WAT ? Een live-online bewegingsruimte met een bewegingsaanbod puttend uit bewegingsmateriaal van de reeksen TAKE a BREATH en BREATH & BODY (zie verder hieronder), en aangevuld met passende QI-GONG

VOOR WIE ? Voor iedereen. Later instappen is mogelijk.

LET WEL: het gegeven bewegingsmateriaal zal worden opgenomen voor verder gebruik. Weet dat enkel ik hierbij in beeld zal zijn. 

NIEUW

els aquatouch academy

online bewegingsruimte

Deze live-online bewegingsmomenten worden gebundeld in bewegingsreeksen die je online kunt aanvragen via mijn nieuw online platform

els aquatouch academy

 

Naast deze online reeksen, die je aan zeer lage prijs kunt huren gedurende een periode, vind je er gratis bonussen, alsook een Integrative Somatic Toolbox waaruit je kunt putten en die wordt aangevuld. 

Ontdek deze nieuwe plek.

GETUIGENISSEN

Dag Els, Dank je voor het bieden van adem-ruimte die inderdaad ons geboorterecht is. Goed dat je ons eraan hebt her-innerd ;) We vonden jouw workshop allebei heel krachtig. Er zal zeker intensiever en bewuster gebruik worden gemaakt van de persoonlijke 'space'. Ook fijn dat je persoonlijke tips meegeeft om mee te nemen.Groetjes, Bie en Aaron

 

"TAKE A BREATH was een fantastische ervaring om rust te vinden in jezelf en opnieuw te ontdekken hoe eenvoudig helend je eigen adem is! Vooral de originele opbouw van de 3 lessen sprak me aan, niet enkel oefeningen, maar ook het hele verhaal er rond. Dat alles onder de boeiende begeleiding van Els Soetaert. Graag meer van dat!" (Greet)

Dag Els, Ik heb genoten van de sessies in de Ast. Het was een aangename ervaring om eens "anders" te leren ademen. Ik probeer tijdens mijn dagelijkse routine een paar "adem"momentjes in te lassen.

 

CONTACT

bottom of page