top of page

BEWEGINGSRUIMTE
tot bij je thuis
online (live) recordings

Scroll Down

Soms heb je goede voornemens om thuis even tijd te nemen om te bewegen, maar het komt er dan toch niet van. Deze momenten zijn er als zetje in de week om even in beweging te komen van thuis uit en op jouw tempo. Voor iedereen. 

els aquatouch academy

online bewegingsruimte

WAT ? Een online bewegingsruimte met een bewegingsaanbod puttend uit bewegingsmateriaal van de reeksen TAKE a BREATH en BREATH & BODY en QI GONG en meer...

 

<<< vind hiernaast de live recording van QI FLOW 01 opgenomen 26/04/2023 - GRATIS

 

Vind nog meer live recordings via onderstaand platvorm. En vind er ook nog ander 'FREE resource' aanbod aan. 

Heb je geen tijd om naar een live les te gaan, dan biedt dit je de mogelijkheid om toch in beweging te komen. 

Heb je wat nood aan inspiratie zowel als leek als professioneel vind je er wel wat om verder mee aan de slag te gaan.

Je kunt makkelijk inloggen via je mail en eigen paswoord invoegen en je krijgt toegang tot meer materiaal via onderstaande link:

 

GETUIGENISSEN

Dag Els, Dank je voor het bieden van adem-ruimte die inderdaad ons geboorterecht is. Goed dat je ons eraan hebt her-innerd ;) We vonden jouw workshop allebei heel krachtig. Er zal zeker intensiever en bewuster gebruik worden gemaakt van de persoonlijke 'space'. Ook fijn dat je persoonlijke tips meegeeft om mee te nemen.Groetjes, Bie en Aaron

 

"TAKE A BREATH was een fantastische ervaring om rust te vinden in jezelf en opnieuw te ontdekken hoe eenvoudig helend je eigen adem is! Vooral de originele opbouw van de 3 lessen sprak me aan, niet enkel oefeningen, maar ook het hele verhaal er rond. Dat alles onder de boeiende begeleiding van Els Soetaert. Graag meer van dat!" (Greet)

Dag Els, Ik heb genoten van de sessies in de Ast. Het was een aangename ervaring om eens "anders" te leren ademen. Ik probeer tijdens mijn dagelijkse routine een paar "adem"momentjes in te lassen.

 

CONTACT

bottom of page