ADEMRUIMTE &

BREATH, BODY

& BOUNDARIES

We have the know-how you need.

Scroll Down

CITAAT

photo-birdflock.jpg

ADEMRUIMTE 

Adem brengt rust (expiratie). Adem brengt leven (inspiratie). Adem is multidimensionaal en reikt tot diep in onze cellen. Toch lijkt dit in deze Coronatijd geen evidentie te zijn. Onze ademruimte wordt ons precies benomen en ondersteunt onze bewegingen en leven niet. Een mondmasker dragen beïnvloedt onze ademhaling en zorgt samen met de maatregelen voor meer lichaamsspanningen en stress. Els begeleidt je via ont-stressende oefeningen, vergezeld van specifieke duiding en achtergrond, naar een meer open en flexibele ademhaling. Je lichaam bevrijden van zijn blokkades, meer ademruimte scheppen en jouw ademen opnieuw bevrienden en herontdekken als ‘resource’ is een ware en welkome weldaad !

In het kader van zelf-regulatie ontwierp ik onderstaande reeksen die nu één geheel vormen. Via lichaamsgerichte 'tools', oefeningen en duiding zal je ontdekken wat het betekent en hoe het voelt om zowel ontspanning als vitaliteit te kunnen ervaren, om jouw verbinding met jouw eigen lichaam te verstevigen en zijn interne connecties te ontdekken en te verruimen. Om zo gegrond, gecentered en met de juiste afstemming naar jezelf toe en naar de omgeving toe je in de wereld te kunnen bewegen.

MODULE 1 - In de basismodule Take a Breath leg ik de nadruk op het belang van een open en flexibele ademhaling als bron van ontspanning én van levendigheid (presence with fluent energy).

MODULE 2 - In Body & Breath ga ik verder in op de interne samenhang van ons lichaam en zal ik het hebben over gronden, centeren, uitlijnen en onze interne lichamelijke connecties.

MODULE 3 - In Body & Boundary bouw ik verder voort op de vorige modules en introduceer ik hoe we een gezonde somatische grenszetting kunnen oefenen, ervaren, bewonen en bewaken.

Deze 3 delen heb ik nu samengevoegd en vormen de reeks

BREATH, BODY & BOUNDARY

BREATH, BODY

& BOUNDARY

Adem is de vloeiende grond onder al onze bewegingen. Via diverse relaxerende en meer dynamische oefeningen ervaar je jouw ademen als bron van ontspanning én levendigheid. Bewegingen om gronding, centering en interne lichaamsverbindingen te bevorderen worden toegevoegd. andere oefeningen introduceren het ervaren, bewonen en bewaken van een gezonde grenszetting. Het geheel wordt omkaderd door een leerrijke achtgergrond.

TAKE A BREATH

Adem is de vloeiende grond onder al onze bewegingen. Via diverse relaxerende en meer dynamische oefeningen ervaar je jouw ademen als bron van ontspanning én levendigheid. Het geheel wordt gebed in een leerrijke duiding.

BODY

& BREATH

In deze tweede module (van drie) gaan we diverse ademhalingsoefeningen die tijdens Take a Breath aan bod kwamen, hernemen. En we voegen toe! We vervolgen met bewegingen om gronding, centering en interne lichaamsverbinding te bevorderen. Je verruimt je lichaamsbewustzijn en intern goed voelen, alles met de nodige omkadering.

BREATH &

BOUNDARIES

Een gezonde somatische grenszetting, hiermee gaan we aan de slag in deze module. En we herhalen ook elementen van de vorige modules.

 

GETUIGENISSEN

Dag Els, Dank je voor het bieden van adem-ruimte die inderdaad ons geboorterecht is. Goed dat je ons eraan hebt her-innerd ;) We vonden jouw workshop allebei heel krachtig. Er zal zeker intensiever en bewuster gebruik worden gemaakt van de persoonlijke 'space'. Ook fijn dat je persoonlijke tips meegeeft om mee te nemen.Groetjes, Bie en Aaron

 

"TAKE A BREATH was een fantastische ervaring om rust te vinden in jezelf en opnieuw te ontdekken hoe eenvoudig helend je eigen adem is! Vooral de originele opbouw van de 3 lessen sprak me aan, niet enkel oefeningen, maar ook het hele verhaal er rond. Dat alles onder de boeiende begeleiding van Els Soetaert. Graag meer van dat!" (Greet)

Dag Els, Ik heb genoten van de sessies in de Ast. Het was een aangename ervaring om eens "anders" te leren ademen. Ik probeer tijdens mijn dagelijkse routine een paar "adem"momentjes in te lassen.

 

CONTACT

Wens je een afspraak bel naar:

                      0486/ 27 65 53

 

> voor meer info kun je bellen of mailen (zie hiernaast)

> inschrijving voor lessenreeksen of workshops gebeuren via het formulier bij desbetreffende reeks of workshop

> de adressen voor de lessenreeksen of workshops vind je onder desbetreffend item

praktijk OPEN

> praktijkadres nabij Ronse:

Rue de la Durenne 26

7912 Saint-Sauveur

> voor Skype sessies

en ONLINE betalen

rekeningnummer (Fintro),

Els Soetaert

BE12 1420 6310 5292

> voor watersessies, momenteel geen watersessies mogelijk

> zwembad nabij Ronse:

Piscine Atlantid

Rue de Lusseignies 2

Frasnes-lez-Buissenal

!!! Momenteel geef ik geen praktijk in Shambalah

> praktijk en zwembad 

nabij Dendermonde:

Shambalah Centrum

Brielstraat 36,

Buggenhout

  • Black Facebook Icon

© 2020 by Els Soetaert. Proudly created with Wix.com