TRE®

Tension & Stress Release

Exercise

We have the know-how you need.

Scroll Down

CITAAT

Heb je stress of trauma gerelateerde klachten of diverse lichaamsspanningen ? Voel je je overprikkeld, overbelast, nerveus of opgejaagd, of eerder vermoeid en lusteloos ? Werk je in de zorgsector of heb je een ander stresserend beroep ? Wens je een natuurlijke methode aan te leren om de gevolgen van spanningen, stress en trauma op jou te verminderen en om jezelf te re-boosten ? Wil je gewoon diep leren ontspannen ? Dan is TRE® iets voor jou !

In het kader van stress-release en zelf-regulatie past deze zelfhulp-methode uitstekend bij mijn aanbod: TRE®, Tension & Stress Release Exercise, ofwel Spanning & Stress Ontladende Oefening.

Opgeleid als TRE®-provider bied ik jou het volgende aan :

Aan de hand van eenvoudige stretch- en opwarmingsoefeningen creëren we de mogelijkheid om ons lichaam te laten trillen en vibreren om diepe, chronische stress uit ons lijf te trillen. Deze oefeningen werden door David Berceli ontwikkelt en worden toegepast om dagelijkse stress en traumagerelateerde stress een uitweg te gunnen.

Tijdens deze reeks leer ik jou deze eenvoudige oefeningen aan ter voorbereiding van het trillen, en leer je het natuurllijk fenomen om spanning uit het lijf te trillen toe te passen. Om deze natuurlijke manier van zelf-regulatie te begrijpen word je de nodige achtergrondinformatie hierover gegeven.

Meer info vind je ook op: www.tre-belgium.be

ian-parker-552095-unsplash.jpg

TRE®

KALENDER >>>>>>

T = TREMBLE

 

R = RELEASE & RELAX

 

E = ENJOY

TRE®

KORTE REEKS 2021

maandagavonden

20/09, 27/09 en 11/10

bij Eke/De Pinte

zaal Centrum Voelen

St-annastraat 7

Eke

20u-21.45u

60€/reeks

TRE®

2021

nog te bepalen

bij Ronse

zaal Yong Chun

Croix ou Pile 1

7912 Saint-Sauveur

19.30u-21.45u

60€/reeks

meer INFO en online INSCHRIJVEN

Wens je deel te nemen 

1 > schrijf je in via het online INSCHRIJVINGSFORMULIER gemeld bij de cursus

2 > Jouw inschrijving is pas definitief bij betaling 

rekeningnummer (Fintro)

Els Soetaert

BE12 1420 6310 5292

3 > Meld bij inschrijving : naam cursus, datum les/of startdatum reeks, naam deelnemer

headerneiuwsbrief_01.jpg

Wens je meer info snuister dan even doorheen de de pagina GROEPSAANBOD en elk aanbod wordt dan verder toegelicht. 

Bij vragen aarzel niet me te contacteren via CONTACTgegevens onderaan

GETUIGENISSEN

Ik ben blij dat ik, dankzij Els, kennis heb gemaakt met TRE. Wie wil, kan het houden bij louter lichamelijke ontspanning. Maar wie ervoor openstaat, kan ervaren hoe TRE diep verborgen stress kan losmaken. Els geeft ruime theoretische achtergrond en heeft voldoende aandacht voor de beleving van alle deelnemers. Een aanrader! (K.)"

 

Aangezien ik veel angst in mijn leven gekend heb en deze spanning zich diep in mijn systeem had opgeslagen zocht ik naar een methode om mij daarvan te bevrijden. TRE is voor mij heel doeltreffend. Tijdens de oefeningen voel ik hoe mijn lichaam zich maar al te graag overgeeft aan de trillingen.TRE dagelijks oefenen heeft mij verlost van lichamelijke klachten en brengt me veel vlugger in rustmodus dan vroeger. (E.)

TRE is een geweldige manier om spanning los te laten. Na de eerste sessie merkte ik dat mijn lichaam herinnerd werd aan een natuurlijk mechanisme om stress te ontladen en nu beoefen ik TRE enkele keren per week thuis. Els begeleidt de oefeningen met zorg, de theoretische achtergrond werd heel duidelijk en toegankelijk gebracht. (Ine)

CONTACT